2 Nisan 2012

Aslında Okan Bayülgen

Okan Bayülgen'i uzun süredir takip ediyorum. Dolayısıyla kendisindeki absürd değişimi de görme fırsatı yakaladım. Daha önce bikbik ettiği şeyleri artık kendinin de yaptığını gördüğüm için Okan Bayülgen'in samimiyetine olan güvenim tamamen sarsılmış durumda.

Medya Arkası bölümlerinde eleştirdiği saçma sapan hareketleri kendi de yapmaya başladı. Boyalı Direk şarkısı ile ünlenip Okan Bayülgen'in programında göğüsleriyle tanıştığımız kızcağız şarkı söylerken, Okan Bayülgen yerlerde süründü. Birkaç gün sonra da Pasaport programındaki tombalak çocuk için attı kendini yerlere. Bunu başka bir programda görse, eminim Medya Arkası bölümünde bi güzel taşak geçerdi "televizyonculukta olay" diye... 

Bundan bir kaç ay önce de İstanbul'un şehir yapılanmasında yanlış bir yol izlendiğini, yüksek binalara tünemek yerine tek katlı evlerde yaşanılması gerektiğini söylemişti. Daha sonra bir baktım ki, kocaman bir inşaat firmasının reklamını seslendirmiş. E söylediklerin ne oldu peki? 

Programları başlamadan önce de "Okan Bayülgen hiç bir sorumluluk kabul etmemektedir" diye korkakça bir yazı yayınlıyor. Bu yazıya ne gerek var ki? Sen  aykırı ve muhalif kişiliğinle Okan Bayülgen olmuşken bu tavırlar da neyin nesi acaba? Kim korkuttu Okan Bayülgen'i bu kadar?